Б Л О Г

"Шоковий" метод перевірки гарантів на чесність

Базові істини:

  • Людині, яка не має наміру нікого обманювати, не потрібно приховувати свої дані ні від своїх клієнтів, ні від правоохоронних органів.
  • Одна з істин криміналістики: злодій не любить коли його фотографують чи тим більше знімають на відео.
  • По увімкненому телефону людину відносно просто знайти, тому злодій намагається уникати, щоб до нього могли додзвонитись, а отже буде приховувати свій телефон.
  • Метод особливо ефективний, коли Ви обираєте між декількома гарантами, коли є можливість порівняти.

Покроковий алгоритм дій:

1) перевіряєте чи відкритий телефон Гаранта в Телеграм. Навіть якщо телефон є, це ще не означає, що він діючий, тому пункт 2 =>

2) зателефонуйте до нього зі звичайного мобільного (саме дзвінок, а не повідомлення в месенджер) і в процесі розмови запитайте дослівно: "Чи не проти Ви, щоб я зробив до Вас відеодзвінок в Телеграм чи Вайбер, у мене при цьому буде ввімкнутий запис". Говорите це, навіть якщо Ви не маєте наміру робити запис

3) робите відеодзвінок

4) якщо перевірку пройшли наприклад два гаранти з трьох, радимо обирати того, який не ховається не тільки від клієнтів і поліції, а також і від держави, якому ви будете оплачувати за його послуги на бізнес-рахунок, тобто будуть сплачені податки, які будуть використані в тому числі на те щоб вигнати рашистських окупантів з України

Нам довіряють

Корисні поради для тих, хто шукає гаранта

Навіть якщо ви вже знаєте перевіреного гаранта з яким неодноразово працювали, поставте себе на місце іншої сторони угоди: вам пише незнайома людина і повідомляє, що у неї є гарант, який вже перевірений і надійний. Що ви в такій ситуації подумаєте? - що вам намагаються нав'язати свого наближеного гаранта з яким є змова і вас пробують обдурити. Потрібно визнати, що взаємна недовіра між сторонами угоди є цілком виправдана.

Ми пропонуємо наступі поради, коли ви домовляєтесь про угоду:

  • Навіть якщо ви знаєте гаранта, якому довіряєте, не озвучуйте це іншій стороні угоди одразу.
  • Запропонуйте зробити паузу на 15-30 хв., щоб кожен мав можливість пошукати гарантів в Інтернеті, запитати в своїх знайомих, друзів. Для пошуку гарантів достатньо вказати в пошуку Google фразу "послуги гаранта". Будьте готові, що в списку, що відкрився, більшість гарантів будуть російськими, з ними не радимо мати справу.
  • Після цього кожен озвучує кого йому вдалось знайти.
  • Є велика ймовірність що у вас співпадуть один чи декілька гарантів. При цьому ні у кого не буде підстав звинувачувати іншу сторону у нав'язуванні свого гаранта.

Коли ви обираєте серед декількох варіантів, рекомендуємо враховувати наступні моменти:

  • Чи має гарант офіційний сайт.
  • Чи на цьому сайті відкрито всі юридичні і фінансові дані гаранта. Це є вимогою чинного законодавства. Якщо дані відкрито, ймовірність обману практично відсутня, оскільки ви завжди зможете використати їх при зверненні до правоохоронних органів.
  • Перевірте як довго працює сайт. Дуже часто пишуть, що у них 10-річний досвід роботи, а сайт створений декілька місяців назад. Це можна перевірити на сайтах практично всіх хостинг-провайдерів перевіривши сайт в базі WHOIS.
  • Чи готовий працювати гарант через банківські картки. У випадку обману правоохоронні органи по номеру картки досить легко можуть знайти людину, оскільки банки підходять до ідентифікації своїх клієнтів досить відповідально.
  • Не радимо довіряти гарантам, які існують тільки в Телеграм, не маючи власного сайту. У них практично завжди приховані не тільки особисті дані, а навіть номер телефону, тобто у випадку виникнення проблем шанси знайти когось рівні нулю. Складається враження, що Телеграм спеціально створений для шахраїв. Приклад: коли я, написавши якесь повідомлення, можу його видалити чи відредагувати, це нормально. Виглядає повним безглуздям, коли ведеш переписку з людиною і при цьому будь-яка зі сторін в будь-який момент може видалити не тільки свої чи ваші повідомлення, але й чат цілком.
  • Дуже часто клієнти чи не основним аргументом на користь гаранта називають відгуки. Про це більш детально у наступній нашій статті: Відгуки про Гаранта: довіряти чи не довіряти?
  • Якщо у вас виникають додаткові питання, звертайтесь. Ми готові відповісти на всі питання, які вас цікавлять.

Наші контакти

Відгуки про Гаранта: довіряти чи не довіряти? - включаємо логіку
  • Визначаємо як довго працює Гарант. На прикладі відгуків про нас, Google показує, що найдавніші відгуки - два роки назад. З червня 2022 р. ми також зареєструвались на європейському порталі відгуків Trustpilot. Думаю нікому не потрібно доводити, що якщо про компанію в Google і Trustpilot є відгуки два роки, це означає, що весь цей час компанія точно працювала. Створити відгук заднім числом на цих платформах не можливо в принципі.
  • Аналізуємо відгуки. Звичайно, сам факт наявності позитивних відгуків ще ні про що не говорить. Теоретично позитивні відгуки можна купити.
  • Варто проаналізувати негативні відгуки. Ніколи не повіримо, що можна два роки обманювати людей, і що жоден з них не розпише це в деталях у відгуках Google чи Trustpilot - такого не могло бути навіть теоретично. Тобто якщо негативних відгуків немає чи вони не суттєві, це означає, що позитивним відгукам можна довіряти.
  • Специфіка відгуків в Google і Trustpilot в тому, що їх не можливо ні заблокувати ні видалити, тобто правду про себе приховати не вдасться.
  • Відгукам, які розміщуються на власних сайтах і Телеграм-каналах не можна вірити в принципі, оскільки, зрозуміло, що будь-який негативний відгук зразу ж видаляється, а всі позитивні відгуки, навіть не купляють, а просто пишуть самостійно.
  • Підсумовуємо: відгукам в Google і Trustpilot однозначно можна вірити. При цьому варто більше уваги звертати на негативні відгуки. Якщо їх немає чи вони не суттєві, такій компанії можна довіряти.

Відгуки в Google

Відгуки в Trustpilot

Відкриваємо "секрети" нашої назви, логотипа, нікнейма
  • Термін "Акцепт" виник як банківський термін декілька століть тому, який буквально означає "гарантування оплати". Таке ж його трактування вказано у Вікіпедії. Сьогодні його також використовують в Інтернеті, як факт погодження з умовами чи угодою. Саме "гарантування оплати" абсолютно точно характеризує те чим займаються гаранти, тому ми обрали для себе таку назву - "Сервіс АКЦЕПТ".
  • Наш логотип є стилізованим поєднанням латинських літер "А", "К", "С", які є першими в назві нашого сайту: akcept.com.ua
    В той же час логотип є поєднанням літер "АК", які є частиною нашої назви: АКЦЕПТ.
  • "АК" є загальноприйнятим скороченням слова "акаунт", і його все частіше використовують як замінник слова "акаунт" при спілкуванні в месенджерах і соціальних мережах. А саме акаунти складають чи не найбільшу частину угод, які проводяться через гарантів. Тут варто зауважити, що багато користувачів Інтернету, спілкуючись українською вживають "акк" замість "ак", що є помилкою, оскільки українською "акаунт" пишеться з однією літерою "к", тобто "акк" це калька з "московського наречья". АКАУНТ українською "АК".
  • Наш нікнейм @vsua34
    Звертаємо увагу, що це наш ЄДИНИЙ нікнейм в Телеграм. Він складається з 4-х літер і 2-х цифр, жодних розділових знаків немає! VS - це ініціали засновника Сервісу, UA - Україна, 34 - дата створення Сервісу 03.04.21 р.

 Заявка

 Viber

 Telegram

 Google

ГАРАНТ з офіційною реєстрацією. Наші документи